Dear Owner,

Ha Te is fontosnak érzed kis kedvenced ivartalanítását, de ennek csak anyagi akadálya van, a legjobb helyen jársz.

Mit kell tenned, ha nem, vagy csak részben tudod kifizetni állatod ivartalanítását?

 1. Regisztrálj oldalunkra. Ehhez csak egy választott felhasználónévre és egy email címre lesz szükséged.
  http://nyista.hu/user/register
   
 2. Ha végeztél, az igénylések menüpont alatt megjelenik a Jelentkezés menüpont, melyre kattintva el is jutottál a jelentkezési laphoz.
   
 3. Töltsd ki állatodra és saját magadra vonatkozó adatokat, tölts fel képet, és írj nekünk egy rövid kis indoklást/bemutatkozást.

  Az állatorvost kiválaszthatod a legördülő listából, de ha Te saját állatorvosoddal szeretnéd elvégeztetni a műtétet, ezt a Más állatorvos rublikában jelezhetet nekünk. Mi felkeressük állatorvosod, de a közös együttműködésre csak akkor lesz lehetőség, ha az orvod aláírja az együttműködési szerződésünk. Amennyiben Ő nem szeretne szerződni velünk, akkor a már szerződött orvosok közül választhatsz.

Mi történik, ha leadtad az igénylést, mikor lesz nyilvános?

Az oldal szerkesztői átnézik jelentkezésed, és ha mindent rendben találnak, akkor egy árajánlatot kérnek a választott állatorvostól.

Az igénylésed mások számára csak ezután lesz látható, hiszen mielőtt gyűjtünk rá, tudnunk kell, hogy mennyibe fog kerülne, és nincs-e olyan ellenérv ami alapvetően kizárja az ivartalanítás lehetőségét.

Jelentkezésed akkor lesz nyilvános, ha "Támogatható" státuszba kerül. Ezt bármikor ellenőrizheted az alábbi linken:

http://nyista.hu/requests_own

Hogyan segítheted, hogy igénylésed mielőbb sorra kerüljön?

Ha egy adott összeget szánsz Te is saját kedvenced ivartalanításra, és ezzel is segíted munkánkat, hogy minél hamarabb a következő műtétre is össze tudjuk gyűjteni a pénzt, nincs más dolgod, mint a megadott bankszámla számra elutalni az általad gondolt összeget. Írd be a közlemény rovatba kedvenced azonosítóját, hogy tudjuk kinek a műtétére szántad az összeget.

Nyílt Ivartalanítás Szponzorálását Támogató Alapítvány

K&H Bank

10400140-50526890-65531012

Ha úgy érzed nem halad elég gyorsan a gyűjtés, vagy tudsz olyan személyt, aki tud kedvenced műtétének árában segíteni, oszd meg Facebook-on ezt a lehetőséget, és segíts nekünk a támogatók gyűjtésében, alapítványunk hirdetésében.

Mi történik ha összegyűlt az ivartalanítás ára?

Amint összegyűlt a pénz, értesíteni fogunk, és kötünk egy szerződést, melyet Te, az alapítvány képviselője és a választott orvosod is aláírnak majd. Ennek sablonját előre meg tudod nézni:

Ivartalanítási szerződés

El is értünk a folyamat végéhez: időpontot egyeztetsz az állatorvossal, aki elvégzi a műtétet, te pedig biztosítod szeretett kis állatod lábadozásását.