Az alábbi oldalon azok az ivartalanítási igények találhatóak, melyek beérkeztek hozzánk, tartalmukat már átnéztük, ellenőriztük, de még előzetes egyeztetés alatt állnak. Ez jelentheti azt, hogy az igénylővel néhány adatot még pontosítunk, vagy azt, hogy az igénylő állatorvosával most vesszük fel a kapcsolatot, szerződést kötünk, vagy várunk az állatorvos árajánlatára.
Állatorvosi szerződéskötésre vár
Neve:
Patti
Faja:
kutya
Neme:
szuka / nőstény
Súlya:
15kg
Életkora:
1.50év
Leírás
Állatorvosi szerződéskötésre vár
Státusz indoklása:
Az Igénylők kérésére szeretnénk lemondani a műtétet. Köszönjük szépen!
Neve:
Mami
Faja:
macska
Neme:
szuka / nőstény
Súlya:
4kg
Életkora:
2.00év
Leírás
Árajánlatra vár
Neve:
Lucky
Faja:
macska
Neme:
kan / kandúr
Súlya:
1kg
Életkora:
0.60év
Leírás

Kedves NYISTA!

Lucky mentett cica, állatvédőtől lett örökbefogadva. Lucky nagyon bújós, viszont hiperaktív, rendszeresen vizel kellemetlen helyekre a lakásban. Bízunk benne,hogy ivartalanítás után nyugodtabb lesz, és megszűnik több probléma. Köszönjük,ha segítetek!

Átnézett
Neve:
Mirci
Faja:
macska
Neme:
szuka / nőstény
Súlya:
4kg
Életkora:
2.00év
Leírás

Mirci az idős, 86 éves és számos krónikus betegséggel küszködő szomszédnénihez csapódott (ahogy tavaly tavasszal egy másik cica is, akit szintén befogadott és akinek itt kértem, sikerrel, segítséget az ivartalanításhoz). 

Mirci kb 2 éves lehet, tavasszal már voltak kölykei és nagyon nem örülnék neki, ha ismét lennének, mert a szintén idős, 87 éves édesanyámmal keresünk nekik gazdát, ami nem egy könnyű feladat. Ha a szomszédnénivel történne valami, akkor nagy eséllyel mi örökölnénk meg Mircit és a saját 7 macska mellett ennek se örülnénk, de legalább legyen ivartalan. Természetesen a szomszédnéni is örülne, ha nem lennének kiscicák. 

Kérek mindenkit adjon esélyt jobb életre Mircinek! Vadóc, nincs kézhez szokva, amolyan senki macskája. De legalább most van egy hely, ahol ételt kap és van egy védett sarok, ahová behúzhatja magát télen. Kinti macskaként, kitéve a kandúrok ostromának, elkerülhetetlen egy újabb terhesség és egy újabb alom kiscica. Segítsetek, hogy elkerülhető legyen!