Mi az alapítvány célja, és miért van szüksége szerződött állatorvosokra?

Alapítványunk célja a kutyák és macskák túlszaporodásának visszaszorítása, a nem kívánt szaporulatok elkerülése.
Elsősorban magánszemélyek háziállatainak ivartalanítási költségének fedezése.
Alapítványunk a műtét költségét finanszírozza, így szükségünk van állatorvosokra, akik a műtétet elvégzik.

Miért jó Önnek, ha szerződik velünk?

Alapítványunk csak szerződött állatorvosokkal végeztet műtétet.

Amiért Önnek is megéri szerződni velünk:

 • munkát hozunk a rendelő számára
 • ha van olyan ügyfele, akivel már beszélt róla, hogy szívesen ivartalaníttatná kedvencét, de nincs rá pénze, ajánlhat minket, ezáltal erősíti bizalmi kapcsolatát pácienseivel
 • egy állatorvos hírnevére mindig jó hatással van , ha az állatvédelmet fontosnak tartja, és a nemes célok mellé áll

Amit nem teszünk!

 • az orvos nevét nem tesszük nyilvánossá az igénylésnél, se az oldalunkon,  se a közösségi oldalakon, ezt adatvédelmi okokból se tehetjük meg, de nem is szeretnénk konkurens vitákat, nem az a cél!
 • nem fizetünk ki ivartalanítást bármilyen számlára, csak az általunk aláírt Megrendelőben foglalt állatra tekintve, a számlán az igénylés sorszámát feltüntetve. (Fontos, hogy az állatorvos is csak ennek birtokában végezze el a beavatkozást!!!)
 • nem adunk ki Megrendelést fedezet nélkül, Ön biztos lehet abban, ha az adott állat műtétjére vonatkozó megrendelés a kezében van, mi azt kifizetjük!

Mi a pontos folyamat az Ön oldaláról nézve?

 1. Együttműködési nyilatkozat kitöltése
  A nyilatkozat aláírása után adatai kikerülnek weboldalunkra, és az igénylők ettől kezdve választhatják azt, hogy Önnel szeretnék elvégeztetni az ivartalanítást.
   
 2. Árajánlat bekérés
  Ha érkezik hozzánk egy igénylés, ahol Ön a kiválasztott állatorvos, küldünk Önnek egy árajánlat bekérőt.
  A bekérőben benne lesznek a gazdi és az állat pontos adatai is. A saját rendszerében le tudja ellenőrizni, hogy az Ön páciense-e az illető, a petvetdata adatai rendben vannak-e, és az állat megfelel-e az előkövetelményeknek, vagyis Ön vállalja-e a műtétet.

  Elképzelhető, hogy úgy ítéli meg, hogy a személyes megjelenés szükséges az árajánlat elkészítéshez, ebben az esetben megkérjük a gazdit, hogy fáradjon el Önhöz az állattal.

  Az árajánlat bekérőn Ön megjelöli, hogy vállalja-e a műtétet. Ha igen, akkor milyen összegért, és az ajánlat meddig érvényes. Választhat fix árat, de megadhat egy maximum árat is. Ebben az esetben ezt az összeget gyűjtjük össze, a műtét után a valós összeget utaljuk át, és a fennmaradó összeget másik állat műtétjére fordítjuk majd.
  Lehetősége van bejelölni, hogy nem vállalja a műtétet, ebben az esetben kérjük, hogy töltse ki az elutasítás okát, hogy a gazdit tudjuk értesíteni.
   
 3. Megrendelés
  Ha összegyűlt az ivartalanításhoz szükséges összeg, kiállítunk egy az alapítvány részéről aláírt megrendelőt, melyben igazoljuk mind a gazdi, mind az orvos felé,hogy a műtét költségét mi fizetjük. Ennek sablonja letölthető a Dokumentumok oldalról.
   
 4. Ön vállalja a műtétet, melyről átutalásos számlát állít ki nekünk, mi pedig vállaljuk, hogy ezt kifizetjük.

Milyen plusz munkával jár Önnek, ha szerződik?

Az együttműködési nyilatkozatot csak egyszer kell kitöltenie, most az elején, viszont minden igénylés esetében egy árajánlat bekérő vár Önre. Sajnos ezen plusz munkától nem tudjuk Önt megkímélni.

Az árajánlatbekérő fontos számunkra, hisz tudunk kell, milyen összeget kell gyűjtenünk.

Mit tegyen, ha szerződött állatorvos szeretne lenni?

Töltse le az Együttműkődési nyilatkozatot, írja alá, pecsételje le, majd küldje vissza nekünk.

Email címünk: info@nyista.hu
Ha nem csak a scannelt, hanem az eredeti file-t is visszaküldi, azzal segíti munkánkat, mert nem kell újra felvinnünk az adatokat, át tudjuk másolni azokat.

 

Milyen számlát fogadunk el?

 • elektronikus számla esetében (a számlán szerepel hogy e-számla):
  • emailben szükségünk van az eredeti e-számlára, mely általában pdf formátumú, s mindenképpen elektronikusan aláírt, hiteles időbélyeggel ellátott dokumentum.
 • online számlázás által kiállított, de nem e-számla esetében:
  • a legtöbb számlázó programban beállítható, hogy küldjön nekünk egy emailt, melyben az ő rendszerükből tudjuk letölteni a számlát
  • a számlázó program által készített pdf dokumentumot
  • a számlát kinyomtatva postai úton
 •     kézzel írt számla
  • eredeti számla postai úton

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy scannelt számlát nem áll módunkban elfogadni!