Kedves Gazdi,

Te is fontosnak érzed kis kedvenced ivartalanítását, de ennek csak anyagi akadálya van, akkor a legjobb helyen jársz.

Mit kell tenned, ha nem, vagy csak részben tudod kifizetni állatod ivartalanítását?

 1. Regisztrálj oldalunkra. Ehhez csak egy választott felhasználónévre és egy e-mail címre lesz szükséged.
  http://nyista.hu/user/register
   
 2. Amennyiben végeztél, az Igénylések menüpont alatt megjelenik a Jelentkezés menüpont, melyre kattintva el is jutottál a jelentkezési laphoz.
   
 3. Töltsd ki állatodra és saját magadra vonatkozó adatokat, tölts fel képet és írj nekünk egy rövid kis indoklást/bemutatkozást.
 • Személyes adataid nem kerülnek ki a támogatás igénylésekor, azokat csak az alapítvány tagjai és az állatorvos látják.
 • Az állatorvost kiválaszthatod a legördülő listából. Amennyiben Te saját állatorvosoddal szeretnéd elvégeztetni a műtétet, ezt a Más állatorvos mezőben jelezheted nekünk. Mi felkeressük állatorvosod, de a közös együttműködésre csak akkor lesz lehetőség, ha az orvosod aláírja az együttműködési szerződésünk. Amennyiben Ő nem szeretne szerződni velünk, akkor a már szerződött orvosok közül választhatsz.

Mi történik, ha leadtad az igénylést, mikor lesz nyilvános?

Az oldal szerkesztői átnézik jelentkezésed, ha mindent rendben találnak, akkor egy árajánlatot kérnek a választott állatorvostól.

Az igénylésed mások számára csak ezután lesz látható, hiszen mielőtt gyűjtünk rá, tudnunk kell, hogy mennyibe fog kerülni, és nincs-e olyan ellenérv, ami alapvetően kizárja az ivartalanítás lehetőségét.

Jelentkezésed akkor lesz nyilvános, ha "Támogatható" státuszba kerül. Ezt bármikor ellenőrizheted az alábbi linken:

http://nyista.hu/requests_own

Hogyan segítheted, hogy igénylésed mielőbb sorra kerüljön?

Amennyiben egy adott összeget szánsz Te is saját kedvenced ivartalanításra és ezzel is segíted munkánkat, hogy minél hamarabb a következő műtétre is össze tudjuk gyűjteni a pénzt, nincs más dolgod, mint a megadott bankszámlaszámra elutalni az általad gondolt összeget. Írd be a közlemény rovatba kedvenced azonosítóját, hogy tudjuk kinek a műtétére szántad az összeget.

Nyílt Ivartalanítás Szponzorálását Támogató Alapítvány

K&H Bank

10400140-50526890-65531012

Úgy érzed nem halad elég gyorsan a gyűjtés, vagy tudsz olyan személyt, aki tud kedvenced műtétének árában segíteni? Oszd meg Facebook-on ezt a lehetőséget, segíts nekünk a támogatók gyűjtésében, alapítványunk hirdetésében.

Mi történik, ha összegyűlt az ivartalanítás ára?

Amint összegyűlt a pénz, értesíteni fogunk. Aláírott, lepecsételt megrendelőt küldünk neked és a választott állatorvosnak is.

El is értünk a folyamat végéhez: időpontot egyeztetsz az állatorvossal, aki elvégzi a műtétet, te pedig biztosítod szeretett kis állatod lábadozásását. Az orvos pedig elküldi nekünk a számlát, amit mi átutalással rendezünk.

Nagyon megköszönjük, ha műtét után küldesz nekünk egy fényképet, melyet betehetünk albumunkba, és értékelsz minket facebook oldalunkon.

Miért nem tudok leadni igénylést?

Vannak sajnos időszakok, amikor le kell zárnunk a jelentkezést, mert sok egyeztetés alatti vagy folyamatban lévő igénylésünk van.

Ilyenkor segítheted munkánkat egy számodra szimpatikus támogatásra váró állat megosztásával, hisz minél gyorsabban gyűlik össze az ő műtétük kötlsége, annél gyorsabban tudunk újra igényléseket fogadni.