Kedves Támogató,

Mindenekelőtt szeretnénk köszönetet mondani, ha bármilyen formában támogatod alapítványunk munkáját!

Örülünk, hogy vannak még olyanok, akik szívügyüknek érzik az ivartalanítás fontosságát!

Támogatásod jelenleg utalás formájában juttathatod el alapítványunk számára, de arra kérünk, hogy utalás előtt olvasd végig ezt az oldalt, mert fontos információkat tartalmaz.

Támogatásod többféle módon kezelhetjük, rajtad múlik, melyik formát választod, egyet megígérhetünk:

Támogatásod végig nyomon követhető formában megjelenítjük oldalunkon!
 

Konkrét vagy Általános?

Támogathatsz minket úgy, hogy ránk bízod, melyik ivartalanításra használjuk fel adományodat. Ebben az esetben mi döntjük el, hogy az általad utalt összeget mikor és melyik igénylésekre használjuk fel. Figyelembe fogjuk venni azt is, hogy mely igénylésekhez hiányzik már kevés összeg, de természetesen extrém helyzetek is elsőbbséget élvezhetnek. A közös kasszában lévő pénzeket próbáljuk majd a lehető leglogikusabban felhasználni, de tudnod kell, hogy egyéb kiadásainkra (pl. banki költségek) is fordíthatjuk azt, mert ugyan próbáljuk minimalizálni ezeket a kiadásokat, ezek kellenek az alapítvány fennmaradásához.

Lehetőséged van egy adott ivartalanítási igény célzott támogatására, ezt úgy teheted meg, hogy a Támogatható igénylések menüpontban kiválasztod a neked szimpatikus jelöltet, majd a támogatás lehetőségre kattintva követed az utaláshoz tartozó információkat.

Fontos tudnod, hogy a támogatást a közlemény alapján tudjuk az igényléshez rendelni, ha ezt hibásan, vagy hiányosan adod meg, nem tudjuk az igényléshez rendelni és általános támogatásnak tekintjük.

Adott ivartalanítási igény esetleges túlfizetése vagy az igény meghiúsulása esetén, a többlet szintén az általános zsebbe kerül és más ivartalanítási igényre használjuk fel.

Amennyiben az állatorvos maximum árat ad meg, mi ezt az összeget gyűjtjük össze, de ha kisebb összeg kerül kiszámlázásra, a gyűjtésből fennmaradó összeg a közös kasszába kerül átvezetésre. 

Nyilvános vagy névtelen?

Bár mindenkire büszkék vagyunk, aki támogat minket, sajnos adatvédelmi előírások miatt minden támogatónkat alapértelmezetten névtelen támogatóként kell kezelnünk, egyetlen egy esetben tudjuk biztosítani a támogató nevének feltüntetését, ha a támogatásnál elfogadja az adatvédelmi szabályzatot, és a közleményben szerepel a „nyilvános” szó.

Így tudsz utalni

Minden információt megtalálsz a http://nyista.hu/support oldalon.

 

Nyílt Ivartalanítás Szponzorálását Támogató Alapítvány
K&H Bank
10400140-50526890-65531012