Aida igénylése lezárult!
A műtét sikeresen lezajlott, Aida már nem bővíti a gazdátlan kölykök számát!
Id
5753
Állat neve
Aida
Súly
kg
Ár
13000 Ft
Beérkezett támogatás
0 Ft
Szükséges támogatás
13000 Ft
Leírás

Kedves Nyista!

Aida nevű gyönyörű kiscicánk mindössze néhány napja került hozzánk. Egy, a környékünkön lakó idős néni kért tőlünk segítséget, ugyanis ő már nem képes ellátni ennyi állatot.

Aida már a megérkezésünk pillanatában egyértelművé tette, hogy egy igen barátságos, ellenállhatatlan és szeretetteljes kiscica. Amikor letelepedtem a fűbe, rögtön az ölemben foglalt helyet, és azóta is, amikor csak teheti, ott pihen.

Hálás vagyok neki, mert bár alig egy röpke ideje annak, hogy nálunk van, általa sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagyok. 

Felelős állattartók szeretnénk lenni, akik szeretetteljesen gondoskodnak kisállatukról, így már a befogadás előtt egyértelmű volt számunkra, hogy ivartalanítani szeretnénk. Azonban anyagi helyzetünk a pandémiának köszönhetően szűkössé vált, így nem vagyunk képesek jelenleg az ivartalanítást magunk állni.

Emiatt szeretnénk Tőletek segítséget kérni, hogy egy biztonságos környezetet biztosíthassunk cicánknak, és felelős gazdáivá váljunk, akik mindent megtesznek azért, hogy Aidának a legjobb legyen!

Köszönjük szépen!