Lili műtétje szervezés alatt!
Összegyűjtöttük a szükséges összeget a műtéthez,
annak szervezése folyamatban van.
Id
7676
Állat neve
Lili
Súly
kg
Ár
21000 Ft
Beérkezett támogatás
21000 Ft
Szükséges támogatás
0 Ft
Leírás

Támogató Alapítvány, 

Az alábbi kéréssel fordulok Önökhöz:

Lilikét kóbor cicaként kezdtem el etetni, akiről kiderült, hogy valószínűleg kiscicái vannak - ki tudja, hol.

Kb. három hete etettem, mikor a szomszéd házból egy hölgy az utcán talált három kiscicát, hazavitte őket - kettő gazdis lett, a harmadik sajnos beteg volt és elment ... :(

Pár nap után Lilike az anyacica megjelent nálam negyedik - valószínűleg utolsó - kölykével, Zizikével.

Lilikével  kapcsolatban úgy döntöttem, hogy szívesen befogadom végleg, a kis Zizinek viszont próbáltam gazdát találni - facebookon többen is megosztották, de sajnos eredmény nélkül. Beszéltem állatmentőkkel, akik tesztelés után elvitték volna, de nincs szívem ezt a tündér cicát menhelyre adni!

Így most két nőstény cicával szaporodott a család, tehát jelenleg egy szintén menhelyről befogadott kb. 11 éves - sajnos beteg - kutyussal élünk együtt. Ez idáig nem is lenne baj, de 66 éves kisnyugdíjasként (egészségügyben dolgoztam) a beteg kutyusom rendszeres orvosi ellátása, gyógyszerei, a speciális táplálás, valamint a két cicával járó plusz költségek (táp, alom stb.) immáron jelentősen megnövelték a havi kiadásaimat. Nyilván átgondoltam, így is vállalom a velük járó kiadásokat, de két cica ivartalanítása nagyon sokba kerül, a járulékos orvosi költségeken túl.

Amiért írok tehát, a két cica ivartalanításában szeretnék segítséget kérni, amennyiben lehetséges.

Köszönettel!