Boszi igénylése lezárult!
A műtét sikeresen lezajlott, Boszi már nem bővíti a gazdátlan kölykök számát!
Id
11985
Állat neve
Boszi
Súly
2kg
Ár
20000 Ft
Beérkezett támogatás
0 Ft
Szükséges támogatás
20000 Ft
Leírás

Kedves Jó szándékú segítők!

Sajnos a Covid járvány miatt a szomszéd idős néni elhunyt még az év elején és itt maradtak utána a kedvelt cicái. Az anya cica tavasszal természetesen lefialt, hiába kértük a rokonokat, hogy helyezzék el a cicákat, őket nem nagyon érdekelte az állatok sorsa.

Mivel nálunk van egy kutya az ő tányérjában mindig találtak finom falatokat maguknak a cicák és mivel a kutyusunk örömmel megosztotta velük nemcsak a tányérját de még a fekhelyét is így a kicsik gyorsan ideszoktak. Természetesen ebben az én két gyermekem simogató keze is benne volt és hamarosan a gyerekek is kötődni kezdtek a cicákhoz, mára pedig nagyon meg is szerették őket.

Az anya cicát sajnos a nyáron elgázolták, a kölykök közül pedig egy elpusztult, így két cica maradt nálunk, akik mindketten nőstények ráadásul. Sajnos a lakáshitel és a két iskolás korú gyermek mellett egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak az ivartalanítási költségeket, ezért nem is vállaltunk önszántunkból állatot, de nem volt szívünk sorsukra hagyni ezeket a cicákat, hiszen nem ők tehettek arról, hogy világra jöttek. De az egészen biztos, hogy több cicát sem ellátni sem tartani nem tudunk, nagyon aggódunk, hogy ha nem lesznek ivartalanítva a cicák akkor hamarosan egy egész sereg macska lesz a környéken mivel lakásban a lányom allergiája miatt nem tudjuk őket tartani. Mindenhol az ivartalanítás fontosságáról hallunk, olvasunk és teljesen egyet is értünk vele, de ilyen árak mellett egyszerűen nem tudjuk megtenni, ezért kérem segítsenek, hogy ne legyen több kidobott árva lélek hiszen a menhelyek is zsúfolásig vannak már a senkinek sem kellő állatokkal. Bízom a segítségükben, hiszen  nem mi vállaltuk felelőtlenül a cicákat, egyszerűen csak segítséget nyújtottunk a magukra maradt árváknak.

 

Köszönöm hogy elolvasták levelemet és bízom a segítségükben.