Kormi igénylése lezárult!
A műtét sikeresen lezajlott, Kormi már nem bővíti a gazdátlan kölykök számát!
Id
2135
Állat neve
Kormi
Súly
50kg
Ár
35000 Ft
Beérkezett támogatás
35000 Ft
Szükséges támogatás
0 Ft
Leírás

Ennek a kaukázusi kutyusnak egy jó szándékú fiatalember kért segítséget tőlünk, tekintettel jelenlegi körülményeire. Mi civil állatvédőként próbálunk segíteni. Felmerült a lehetősége, hogy befogadják babáival együtt, de hiába kíséreltük meg Sedalinos nyugtatását, nem járt sikerrel az akció, nem sikerült szállítható állapotba hozni. 

Mivel a gazda is ragaszkodna kutyusához, de jelenlegi körülményei nem teszik lehetővé, hogy segítség nélkül gondoskodjon róla, így most igyekszünk máshogyan segíteni. Jelenleg annyit tudunk tenni, hogy ellátjuk Kormit (külső és belső élősködő mentesítés, megfelelő élelem) és gazdáját is segítjük, ahogyan tudjuk. Álljuk Kormi chip költségét (amit műtéttel egy időben kapna majd meg), az orvos kiszállási díját és a kötelező oltását valamint ivartalanításban kérünk nekik segítséget, illetve követni fogjuk mindkettőjük sorsát. Péntekre készül el a háza apukám jóvoltából,illetve helyreállításra kerül a futólánca is. 

Babáit nagyon óvja, jelenleg a gazdáját is támadja, de reméljük, tavaszra megbarátkozik velünk, ha nem akkor orvosi segítséggel fogjuk lehozni a hegytetőről (szerencsére élelemmel jól motiválható)

Több állatorvossal beszéltünk az ügyében, egyikük vállalta, hogy amennyiben szükséges megpróbálja a helyszínre kiszállva műtéthez bealtatni és beszállítva a rendelőbe megoperálni.

A gazda együttműködő, Kormi babái ha már elválaszthatóak lesznek hozzánk fognak kerülni. Nekik szintén vállaljuk az orvosi költségeiket, chip, oltások illetve az örökbe adásukat szerződéssel. Kormi korábban futó láncon volt, nagy területen, de mióta elszakadt a lánca néhány hónapja így él, ahogy a képeken látni. (A tetőt már mi tettük felé.)  Jelenleg 7 éves, korábban nem volt vemhes még a gazdi elmondása szerint. 

Bízunk benne, hogy sok jó ember összefogásával nemcsak mi állunk majd a hátuk mögött, hanem más állatbarátok segítségére is számíthatnak. Előre is köszönjük Kormi nevében!