Picur igénylése lezárult!
A műtét sikeresen lezajlott, Picur már nem bővíti a gazdátlan kölykök számát!
Id
3763
Állat neve
Picur
Súly
2kg
Ár
17500 Ft
Beérkezett támogatás
14500 Ft
Szükséges támogatás
3000 Ft
Leírás

Picur 2019 nyarán szegődött a házamhoz, félős volt, aprócska és náthás. A saját cicáimnak kirakott tápot jött dézsmálni, aztán lassan megbarátkoztunk, és most már napjai nagy részét az udvaromon tölti ő is.

A környéken rengeteg félvad, vagy gazdás macska kóborol, itt nincs állatorvos, és sajnos a vidéki mentalitás sem éppen felvilágosult e téren. Ennek köszönhetően talált meg engem is már 5-6 cicus, mert enni adok az éhezőknek. Közülük az egyik kislány Picur.

Pontos korát nem tudom, de olyan 1-2 évesnek saccolnám.  Mivel vidéken lakom, és autóm nincs, így még nem tudtam őt orvoshoz vinni. Viszont most február végén a kandúrok nagyon kerülgették, ezért úgy gondoltam, mégsem kellene még egy tucat göthös cica a környékre, így sürgőssé vált az ivartalanítása. Egymagam viszont ezt 8 saját állatka meg több utcai pártfogolt mellett nem tudom finanszírozni. Ezért kérem a ti segítségeteket, hogy ne kelljen több kis "fogyóeszköznek"  világra jönnie. Ezután akár gazdi is jelentkezhet érte, aki megbecsüli majd végre.