Az alábbi oldalon azok az ivartalanítási igények találhatóak, melyek befejeződtek, sikeresen lezajlottak.

Kifizetett
Neve:
Kóborka
Faja:
macska
Neme:
kan / kandúr
Súlya:
1kg
Életkora:
0.50év
Leírás

Kóbor mamicica kóborka kicsinye.

Kifizetett
Neve:
Lotti
Faja:
macska
Neme:
szuka / nőstény
Súlya:
Életkora:
1.00év
Leírás


Lotti egy nőstény, valószínűleg már vemhes macska. Utcáról fogadtuk be, az ivartalanítását sajnos nem tudom finanszírozni, de szaporulatot sem szeretnék. Ezért kértem az alapítvány segítségét.

Borsod megyében élünk, a környéken nincs ivartalanítási akció, megkerestem több szervezetet, de nem tudnak segíteni. 
 

Számlára vár
Neve:
Latte
Faja:
macska
Neme:
szuka / nőstény
Súlya:
3kg
Életkora:
7.00év
Leírás

Ő itt Latte,a legidősebb cicánk. Több cicánk is van,így nehéz megoldani az ivartalanításukat,ezért is kértem segítséget a Nyista Alapítványtól.

Számlára vár
Neve:
Hektor
Faja:
kutya
Neme:
kan / kandúr
Súlya:
30kg
Életkora:
2.00év
Leírás

Hektor 2 eves amerikai bull tipusu kan, rejtett herével rendelkezik.

Kifizetett
Neve:
Liló
Faja:
macska
Neme:
szuka / nőstény
Súlya:
3kg
Életkora:
1.50év
Leírás

Lilót tavaly ősszel mentettük egy kolóniából, testvéreivel együtt, akkor voltak kb. 4 hónaposak. Míg a többieknek sikerült gazdit találni, ő nálunk maradt. 

Az anyjukat időközben sikerült ivartalaníttatni, a további felesleges álmokat elkerülendő, de Liló még ivaros. 

Sok cicát mentünk, és igyekszünk a lehető legjobb ellátást biztosítani az állatainknak, de a folyamatos mentés minduntalan kimeríti készleteinket. 

Emiatt szeretnénk segítséget kérni Liló ivartalanításához, hogy neki is tüzelés-szenvedésmentes, boldog életet tudjunk biztosítani. 

Számlára vár
Neve:
Pindúr Pandur
Faja:
kutya
Neme:
kan / kandúr
Súlya:
10kg
Életkora:
2.50év
Leírás

Pinpa nyugodt, egy kicsit félős kutyus, de a lányokat nagyon szereti és mivel még ivaros így folyton molesztálja az egyik kislányt aki ráadásul öreg és beteg. Ezért lenne fontos az ivartalanítása.

Köszönöm

Kifizetett
Neve:
Krókusz
Faja:
kutya
Neme:
szuka / nőstény
Súlya:
15kg
Életkora:
0.70év
Leírás

Krókuszt 3 hónapos korában fogadtuk örökbe és szerelem volt első látásra. Eredetileg csak később terveztünk kutyát, de aztán megláttuk őt egy örökbefogadó napon, ahova teljesen véletlenül keveredtünk oda. Amikor hazaértem nem ment ki a fejemből és a gyerekek is kérték, hogy legyen a miénk. Tudtam, hogy ő már hozzánk tartozik, hiszen egyetlen simogatástól hatalmas hatással volt ránk. 2 nap múlva telefonáltam az egyesülethez és imádkoztam, hogy még ott legyen. Ott volt és ránk várt :) Életünk legjobb döntése volt, hogy a családunk része lett. Hihetetlenül nyugodt és jó természete van. A gyerekek rajonganak érte. Kisfiam ADHD- s és a rosszabb napokon gyakran keresi mellette a megnyugvást. Természetesen mindenkép ivartalanítanánk, hiszen ezt mindannyian fontosnak tartjuk, de egy váratlan esemény miatt és a 3 gyerek mellett jelenleg sajnos ez eléggé megterhelné a pénztárcánkat. Nagyon hálásak lennénk a segítségért.

Kifizetett
Neve:
Kormi
Faja:
kutya
Neme:
szuka / nőstény
Súlya:
50kg
Életkora:
7.00év
Leírás

Ennek a kaukázusi kutyusnak egy jó szándékú fiatalember kért segítséget tőlünk, tekintettel jelenlegi körülményeire. Mi civil állatvédőként próbálunk segíteni. Felmerült a lehetősége, hogy befogadják babáival együtt, de hiába kíséreltük meg Sedalinos nyugtatását, nem járt sikerrel az akció, nem sikerült szállítható állapotba hozni. 

Mivel a gazda is ragaszkodna kutyusához, de jelenlegi körülményei nem teszik lehetővé, hogy segítség nélkül gondoskodjon róla, így most igyekszünk máshogyan segíteni. Jelenleg annyit tudunk tenni, hogy ellátjuk Kormit (külső és belső élősködő mentesítés, megfelelő élelem) és gazdáját is segítjük, ahogyan tudjuk. Álljuk Kormi chip költségét (amit műtéttel egy időben kapna majd meg), az orvos kiszállási díját és a kötelező oltását valamint ivartalanításban kérünk nekik segítséget, illetve követni fogjuk mindkettőjük sorsát. Péntekre készül el a háza apukám jóvoltából,illetve helyreállításra kerül a futólánca is. 

Babáit nagyon óvja, jelenleg a gazdáját is támadja, de reméljük, tavaszra megbarátkozik velünk, ha nem akkor orvosi segítséggel fogjuk lehozni a hegytetőről (szerencsére élelemmel jól motiválható)

Több állatorvossal beszéltünk az ügyében, egyikük vállalta, hogy amennyiben szükséges megpróbálja a helyszínre kiszállva műtéthez bealtatni és beszállítva a rendelőbe megoperálni.

A gazda együttműködő, Kormi babái ha már elválaszthatóak lesznek hozzánk fognak kerülni. Nekik szintén vállaljuk az orvosi költségeiket, chip, oltások illetve az örökbe adásukat szerződéssel. Kormi korábban futó láncon volt, nagy területen, de mióta elszakadt a lánca néhány hónapja így él, ahogy a képeken látni. (A tetőt már mi tettük felé.)  Jelenleg 7 éves, korábban nem volt vemhes még a gazdi elmondása szerint. 

Bízunk benne, hogy sok jó ember összefogásával nemcsak mi állunk majd a hátuk mögött, hanem más állatbarátok segítségére is számíthatnak. Előre is köszönjük Kormi nevében!

Számlára vár
Neve:
Vöri
Faja:
macska
Neme:
kan / kandúr
Súlya:
1kg
Életkora:
Leírás

Ő Vöri. Vöri egy bújós, dorombolós, nagy dumás, fiatal kandúrka, aki pár hónapja szegődött hozzám. Eleinte félős volt, de a türelem és a finom falatok csodákra képesek. Befogadni nem tudom sajnos, de etetem, szeretem és dokihoz viszem, ha szükséges. Barátságos kis lélek, de sokszor harci sebekkel tér vissza, olykor elég csúnyákkal. Reménykedem, hogy az ivartalanítással javulna a helyzet és nem verekedne annyit. No meg nem szaporítaná az amúgy is népes utcacicák számát..ebben kérném segítségüket!

Kifizetett
Neve:
Sanyika
Faja:
macska
Neme:
szuka / nőstény
Súlya:
2kg
Életkora:
0.40év
Leírás

Sanyika Cila testvére. Röviden 4 csöppséget találtunk az utcánk elején kidobva, akkor 3 hetesek lehettek. Nagyon rossz állapotban voltak, de szerencsére megmentettük őket ( orvosi ellátások tömkelege...)  és azóta gyönyörű cicák lettek. 
Sanyika volt a fővezér, mindegyik pici őt követte. Első ránézésre fiúnak hittük és az orvos sem cáfolt. Azóta eltelt egy kis idő és feltűnt, hogy neki hiányzik a golyszlija :) , Sanyika kislány <3 
Cilának összejött a műtéti pénz, amit nagyon szépen köszönünk mindenkinek!!! A két fiút mi vállaljuk, illetve a napokban hozzánk szegődött egy 6 hónap körüli kislány, aki nagyon úgy néz ki vemhes, így az ő műtéti költségét is vállaljuk, hiszen nagyon sürget az idő. Elküldeni nem tudom ( nem is akarom) , nagyon ragaszkodó lett 2 nap után, pedig "csak" enni adtunk neki és egy saját bélelt dobozt a zárt teraszon :) . 
Megköszönnénk, ha Sanyikának is összegyűjtenénk az ivartalanítási összeget!