Az alábbi oldalon azok az ivartalanítási igények találhatóak, melyek befejeződtek, sikeresen lezajlottak.

Kifizetett
Neve:
Csúfság
Faja:
kutya
Neme:
szuka / nőstény
Súlya:
20kg
Életkora:
8.00év
Leírás

Kedves Nyista Team!

„Csúfság” nagyon szelíd, alázatos kutyus, korát csak becsülni tudjuk, a kiskönyv 18 évet ír, de szerintünk 8-nál nem több.

Beismerem töredelmesen, hogy én minden kutyát befogadok, meghasad a szívem  a kidobott kutyákért, de mivel az én minibálbéremből élünk 4-en, oltatni, chipezni nem voltam képes a kutusokat. Még kevésbé ivartalanítani.

Már eddig is elég rosszul hangzik ez, ahogy hallom magamat ezt mondani L

Jelenleg 7 kutyám van. Barátok régóta mondják,” csináljak valamit, hogy évente 2 alom kutyával szaporítom a falunk már ígyis borzalmas kóbor kutya állományánal állapotát”, mondták „én a probléma része vagyok”. Én be is ismerem,de sosem volt elég pénzem erre, de azt azért mindig igyekeztem, hogy külön zárjuk azt amelyik tüzelt(mission impossible)illetve, hogy jó otthont találjak a kicsiknek. (olcsó vigasz, tudom)

A 7 kutyánkból 4 lány, de 1 már nagyon öreg nem is igen tüzel többé, így 3 lányt szeretnénk ezúttal műtétre jelentkeztetni, ami talán másoknak nem kifizethetetlen, de sajnos nekem elérhetetlen.

Nekem ez hihetetlen, hogy egy ilyen szervezet mint Önök létezik, és csak reménykedni tudok, hogy képesek segíteni nekünk.

Köszönettel, Jolika

Kifizetett
Neve:
Berci
Faja:
kutya
Neme:
kan / kandúr
Súlya:
2kg
Életkora:
7.00év
Leírás

Bercit 2022. májusában fogadtam örökbe, testvérével, aki egy lány. Nem szeretném, hogy szaporodjanak. Rokkantnyugdíjból élek, ezért szeretném a támogatásukat kérni, mivel nem tudom finanszírozni a beavatkozást!

Köszönettel,
Mozolai Andrea

Kifizetett
Neve:
Lucky
Faja:
kutya
Neme:
szuka / nőstény
Súlya:
26kg
Életkora:
1.00év
Leírás

1 éves körüli kóbor szuka kutyus ivartalanításában kérnénk segítséget. 2022. októberében utcáról fogadtuk be, chip nem volt benne, így chipeltettük és megkapta az oltásokat. 

Kifizetett
Neve:
Elsa
Faja:
kutya
Neme:
szuka / nőstény
Súlya:
6kg
Életkora:
4.00év
Leírás

Sziasztok, 

Elsa vagyok , 4 éves ivaros kislány kutyus. Nagyon szeretek bent aludni ès játszani a 3 gyerekkel akik körbevesznek.Viszont néha ki kell mennem a nagy kertünkbe, mert a friss levegő jót tesz😬 ilyenkor a barátom átugrik a magas kerítésen és sokat játszok vele, ilyenkor volt hogy pici kutyusaim születtek, megtapasztaltam az anyai örömöket, de többször nem szeretném.Gazdáim sem!

Nagyon szeretnék az ember barátaimmal , még sok sok sok évig (+10) egészségben együtt lenni, így az ivartalanítás egy hatékony módszer erre, hogy megakadályozzuk a különböző betegségeket valamint ne kóboroljak el , nehogy elüssenek!  

Biztos hamar felépülök, mert fiatal vagyok még, bohókás, szeretetteljes kis gombóc , aki családtag❤️valamint nagyon okos!

Mivel így mi egy 6 tagú család vagyunk (+ a macska) nem tehetjük meg sajnos pénzügyileg ezt a nagy operációt ezekben a vészterhes időkben!

Anya itthon van a kistesómmal, a nagyok iskolába és oviba járnak, de szükségem van erre a műtétre, hogy anyáéknak könnyebb legyen. 

üdv, Elsa a szobapuli 😬❤️

Kifizetett
Neve:
Bátor
Faja:
kutya
Neme:
kan / kandúr
Súlya:
15kg
Életkora:
7.00év
Leírás

Szerettünk volna több kidobott kutyának is megfelelő életet és szerető családot biztosítani, ami úgy gondolom sikerült is, de most nekünk is jól jönne a támogatás, így örökbefogadott kutyusunk ivartalanításához kérnénk segítséget. Köszönjük szépen.

Kifizetett
Neve:
Beigli
Faja:
kutya
Neme:
szuka / nőstény
Súlya:
8kg
Életkora:
3.00év
Leírás

Szerettünk volna több kidobott kutyának is megfelelő életet és szerető családot biztosítani, ami úgy gondolom sikerült is, de most nekünk is jól jönne a támogatás, így örökbefogadott kiskutyánk ivartalanításához kérnénk segítséget. Köszönjük szépen.

Kifizetett
Neve:
Bernard
Faja:
kutya
Neme:
kan / kandúr
Súlya:
9kg
Életkora:
1.00év
Leírás

Kedves NYISTA Alapítvány!

Szeretnénk segítséget kérni Kutyánk ivartalanítási költségeiben. Ő egy kan uszkár és angol spániel keverék (cockapoo). 

Sajnos jelenlegi helyzetünk miatt (felemelkedett rezsi árak, infláció) nem tudjuk finanszírozni Berni ivartalanítási költségeit.

Berninek sajnos egy olyan rendellenessége van, hogy az egyik heréje nem szállt le ennek köszönhetően magas a hererák kialakulásának valószínűsége.

Nem szeretnénk elveszteni őt, ugyan még nemrég lett a családunk része (1 éve) de mindenki imádja őt és teljeskörű családtagnak minősül. A mellékelt képen is kislányommal látható akin igen látszik mennyire szereti őt. Mintha testvérek lennének.

Kisfiúnk fél éve született, de már most látszik mennyire szereti és rajong Berni érte. 

Egy igazi kis csibész aki imád játszani és nagyokat futni az udvaron, kedveli más kutyák társaságát, (miután összebarátkozott velük), mivel kicsit félénk velük szemben. 

Remélem tudnak nekünk segíteni és megfelelünk az Alapítványi feltételeknek. 

Köszönöm előre is!

Szabó Dániel 

Kifizetett
Neve:
Zeusz
Faja:
kutya
Neme:
kan / kandúr
Súlya:
32kg
Életkora:
0.60év
Leírás

Zeusz 7 hónapos cukiságbomba, akinél már dúlnak a hormonok. Játékos, okos és engedelmes, de a hormonok miatt kicsit zakkant lett. Nem szeretném, hogy a lányok elvegyék az eszét, maradjon higgadt és kezelhető. Nagytestű, ezért kérünk hozzá anyagi segítséget.

Kifizetett
Neve:
Konrád
Faja:
kutya
Neme:
kan / kandúr
Súlya:
40kg
Életkora:
1.50év
Leírás

Hello Nyista Team :)

Megpróbáljuk befogadni Konrádot, aki kan,de már van egy kisebb testű keverék kanunk.

Első alkalom barátkoztatás elég brutálisan zajlott, nem fogalmaznék "összeférhetelenségnek", barátságosak voltak, de Konrád megpróbálta dominálni/egerőszakolni az eredeti Maci kutyánkat, amit pár óra után mmegelégeltünk. 

Mindkettő kutyus szeretném ivartalanítani, meggyőződésem, az megoldaná a problémát.....már csak az anyagi oldalát kell megoldanunk valahogy.

Mindenféle segítséget nagy hálával tudnák fogadni, elég húzós lenne most nekünk mindkettő teljes árral :)  :)

Előre is köszönöm kedves figyelmüket, Emőke

Kifizetett
Neve:
Betti
Faja:
kutya
Neme:
szuka / nőstény
Súlya:
8kg
Életkora:
2.00év
Leírás

Utcáról befogadott nagyon félős nagy valószínűséggel vemhes gyors segítségre volna szükség.Ő is gondatlan szaporulat áldozata 😔