Az alábbi oldalon azok az ivartalanítási igények találhatóak, melyek beérkeztek hozzánk, tartalmukat már átnéztük, ellenőriztük, de még előzetes egyeztetés alatt állnak. Ez jelentheti azt, hogy az igénylővel néhány adatot még pontosítunk, vagy azt, hogy az igénylő állatorvosával most vesszük fel a kapcsolatot, szerződést kötünk, vagy várunk az állatorvos árajánlatára.
Állatorvosi szerződéskötésre vár
Neve:
Lia
Faja:
kutya
Neme:
szuka / nőstény
Súlya:
5kg
Életkora:
1.50év
Leírás

Lia egy máltai selyemkutya, mikor vettük akkor mondták, hogy kicsit más mint a többi kiskutya mert neki nem fekete hanem barna az orra.  Sajnos cseresznye szeme van doki szerint meg kell várnunk, hogy a másik szemén is kijöjjön. Utána tudják neki megműtettni.

Szeretnénk ivartalanítani, mivel nem szeretnénk neki kiskutyákat és ennek hatására nem szeretnénk, hogy beteg legyen. 

A családban sok kan kutya van, így félünk amikor éppen tüzel.

Árajánlatra vár
Neve:
Kormos
Faja:
kutya
Neme:
kan / kandúr
Súlya:
20kg
Életkora:
0.00év
Leírás

Kormos ez év februárjától családunk tagja, akit az utcáról fogadtunk be. Nagyon imádnivaló, szeretetre éhes, örökmozgó kis ördögfióka személyében egy 7 éves kan keverék kutyus és egy kamaszlány lelt benne cinkostársra. A kutyusok mindenhová követik egymást. Sajnos a tüzeléses időszakban időnként nehezen viselik el egymás társaságát. Kormos nagy érdeklődést mutat a másik nem iránt. Felelős állattartóként az egészségügyi szempontokat is szem előtt tartva, fontosnak tartanám Kormos ivartalanítását. Sajnos anyagi helyzetem nem teszi lehetővé az ivartalanítást, ezért is kérném az Alapítvány segítségét.